Kuinka voin hallinoida lämmitystäni Wi-Fi yhteyden katketessa?

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 07 Feb 2023 klo 12:54 PM tekijä Themo Support

Kun Themo on Älyohjelma-tilassa ja yhteys palvelimeen on katkennut, niin lämmitys katkeaa!

Sinun on mahdollista jatkaa laitteen käyttöä manualisessa tilassa:

1) Käytä kosketuspainiketta vaihtaaksesi laitteen tilaa. Paina valitaksesi Manuaalinen asetusarvo -tila nostaaksesi lämmityksen tasoa. Kun manuaalinen tila on valittuna, laitteessa palaa kirkas, yksivärinen valo.

2) Paina painiketta pitkään nostaaksesi lämpötilan asetusarvoa. Manuaalisessa tilassa laite ilmaisee lämmityksen eri asetusarvoja vaihtuvilla väreillä:

3) Vapauta painike valitaksesi haluamasi asetusarvon.

Kun manuaalinen tila kytketään pois, Themo muistaa viimeisimmän valitsemasi asetusarvon ja voit seuraavalla kerralla aktivoida saman asetusarvon yhdellä napin painauksella.

Kuinka korjaan ongelman Wi-Fi -yhteydessä?

Kuinka palautan laitteen alkutilaan ja konfiguroin laitteen uuteen Wi-Fi yhteyteen?