Tehdasasetusten palauttaminen ja Wi-Fi konfiguraatio

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 07 Feb 2023 klo 09:17 PM tekijä Themo Support

Tehdasasetusten palauttaminen ja uudelleenyhdistäminen langattomaan verkkoon voi olla tarpeen, kun reititin vaihtuu tai langattoman verkon astuksia muutetaan (esim. kun Wi-Fi:n nimeä tai salasanaa vaihdetaan) Lisäksi tämä voi olla tarpeen, jos muutat asuntoon, jossa Themo on asennettu edellisen asukkaan toimesta.

Huom! Jos olet muuttamassa pois, älä palauta Themon asetuksia itse, vaan anna uuden asukkaan tehdä tämä! Kun kytket Wi-Fi yhteyden pois päältä, ei Themoa voi enää hallinnoida langattomasti.

Jos olet asentamassa täysin uutta laitetta, aloita asentamalla mobiilsovellus ja valitse "+ Lisää uusi laite" etusivulta. Seuraa näytön ohjeita suorittaaksesi asennuksen loppuun.

1. Tehdasasetusten palauttaminen

1) Aseta Themo manuaalisesti Off -tilaan

2) Paina ja pidä pohjassa Themon painiketta noin 15 sekunnin ajan. (DIN-kiskoon asennetussa termostaatissa paina ja pidän pohjassa "mode" painiketta.)

a. Huonetermostaatin valo välähtää sinisenä, jonka jälkeen laite menee Konfiguraatio -tilaan (valkoinen ja punainen välkkyvä valo).

b. DIN-kiskoon asennetun termostaatin näytössä näkyy tekstit "RESET" ja lopulta "CONFIGURATION".)

2. Konfiguraatio

1. Varmista, että Themo on Konfiguraatio -tilassa. Tämä tarkoittaa sitä, että Themo lähettää sen omaa Wi-Fi verkkoa ("Themo-xxxxxx") ja se sallii uudet yhteydet.

2. Avaa mobiilisovellus

3. Konfiguroi Themo (1) olemassa olevaan lokaatioon (esimerkkinä alla "Olohuone") tai (2) lisää uusi laite (uusi lokaatio tai huone).

4. Kun konfiguroit olemassa olevaa lokaatiota, Huonenäkymä näyttää alla olevan kuvan mukaiselta. Valitse Asetukset -kuvake oikeasta yläkulmasta.

5.Valite Konfiguroi laite

6. Seuraa sovelluksen ohjeita

7. Harmaa Wi-Fi -kuvake muuttuu vihreäksi, kun olet yhdistänyt mobiililaitteesi Themon omaan "paikalliseen" Wi-Fiin ("Themo-xxxxxx"). Tämän jälkeen voit syöttää oman langattoman verkkosi salasanan Themon käyttöä varten.

8. DIN-termostaatin kohdalla mobiilisovellus kysyy myös lattia-anturin vastusarvoa (ohm). Tarkista, jos vastusarvo on merkitty sähkökaappiisi. Jos vastusarvo ei ole tiedossa, ole yhteydessä tukeen support@themo.io.