LED -ympyrän väri on muuttunut valkoiseksi, mitä tämä tarkoittaa?

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 07 Feb 2023 klo 12:47 PM tekijä Themo Support

Themo ei pysty noudattamaan aikataulua.

Kun Themo on Älyohjelma -tilassa ja valon väri on valkoinen, ei laite ole vastaanottanut optimoitua aikataulua palvelimelta seuraavaa päivää varten.

Tässä tapauksessa Themo siirtyy Off-tilaan (ylläpitää jäätymisenestolämpötilaa), kunnes yhteys palvelimeen on palautettu. Voit mahdollisesti hallita laitetta mobiilisovelluksen kautta ja vaihtaa laitteen manuaalitilaan.

Kuinka Themoa ohjataan manuaalitilassa?

Themo pyrkii uudelleenluomaan yhteyden palvelimeen automaattisesti, ja yleensä ongelma on korjaantunut muutaman tunnin kuluessa. Jos näin ei ole käynyt, niin kokeile seuraavaa:

1. Kytke Themon virta pois sulakekaapista

2. Käynnistä Wi-Fi -reititin uudelleen

3. Kytke Themon virta takaisin päälle sulakekaapista

Jos ongelma jatkuu vielä muutaman tunnin jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: support@themo.io

Themon LED -valoympyrä vilkkuu valkoisena, mitä tämä tarkoittaa?